BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 29, 2010

Mitte ükski pilt, mitte ükski sõna, mitte ükski laul ei suuda väljendada armastust, rõõmu, rahulolu, kindlustunnet, mis ma tunnen, kui TEMA on minuga. Vahel on raske rääkida Jumalast, sest kõik see, mida Ta teeb ja milline Ta on, selle jaoks puuduvad lihtsalt õiged sõnad. Ma armastan oma Jumalat meeletult ja ma armastan teid!

Just open your heart to feel the same.

Tuesday, August 17, 2010

Oleviste suvelaager

... oli üli vinge! Ma ei hakka siia kirjutama, mis seal toimus üksikasjalikult, kuna jutt läheks muidu liiga pikaks. Mainin ära siiski, et Jumal ise oli seal meiega. Palju inimesed said päästetud ning Püha Vaimu poolt uuendatud. Noored ülistasid Jumalat pisar silmis, kuna nad said nii võimsalt puudutatud. Peale selle oli ka väga lõbus ja ma sain paljude toredate inimestega tuttavaks. Tõesti, väga lahe oli! Toimus ka minu, Margiti ja Angeelika ristimine. See oli minu jaoks väga eriline sündmus ja ma täiega kogesin Jumalat enda lähedal. Imeline on vist ainuke sõna, mis sobib seda sündmust minu elus iseloomustama. Isegi mu mittekristlasest ema nuttis mu ristimise ajal. Kõik oli nii nii super!!!! Thank you god for everything!

Tuesday, August 10, 2010

He is coming soon. Are you ready?

Millised katastroofid on juhtunud aastal 2010? Rio de Janeiro mudalaviin, Venemaa metsatulekahjud, üleujutused Tšehhimaal, Saksamaal, Rumeenias ja Poolas, Brasiilia paduvihmad ja mudalaviinid, orkaan Alex, Haiti maavärin, Tšiili maavärin, orkaan Agatha, orkaan Conson, California osariigis tugev maavärin, Tiibeti maavärin, Mehhiko maavärin, tsunami Hawail, enesetapu terroristid Venemaal, Pakistani suurlinnas pommirünnak, sõjad, näljahädad jne jne jne. Neid asju võib loetlema jäädagi. Kujutage ette, kui palju on olnud hukkunuid nende katasrtoofide tagajärjel. Kas need inimesed teadsid, et nad saavad ootamatult surma? Ei. Kas nad teadsid, mis saab neist peale surma? Suurem osa kindlasti mitte. Neil oli võimalus seda uurida terve oma elu, kuid nad ei suvatsenud seda teha. Nad olid oma maises elus nii kinni, et elu peale surma näis neile tühine. Mis nendest inimestest sai peale surma? Need, kes olid Jumala ees õiged, pääsesid taevasse, kuid need, kes olid terve oma elu Jumala olemasolu ignoreerinud ning Teda eemale põlanud läksid igaveseks põrgusse. Peale maapealset elu elu alles algab. Teil on aga võimalus veel mõelda selle üle, mis teist saab. Mõelda, kas te tahate minna sinna, kus mitte ükski hing sattuda ei taha ning kus tuntakse piina igavesti või anda oma elu juba nüüd Jumalale ning minna peale surma Tema juurde.

Piiblis mitmed kirjakohad ütlevad, et Jeesus tuleb maa peale tagasi. Maailma lõpp. Inimesed, kes on Jeesuse silmis õiged, tõstab Ta üles. See, mis juhtub uskmatutega võite te ise ette kujutada. Piiblis on ka kirjeldatud, mis maailmas toimuma hakkab enne Jeesuse tagasi tulekut. Kõik need katastroofid, mis Maa peal praegu aset leiavad, on märgiks sellest, et Tema tulek on väga lähedal. Teie asi on mõelda, kas te olete Tema ette minekuks valmis ning kas te olete siis Tema ees õiged. Mõelge sellele!
Jumal väga armastab teid kõiki ning ta igatseb igat ühte teist saama oma lapseks! Love letter from God

Wednesday, August 4, 2010

It´s coming

http://www.youtube.com/watch?v=nzO4SBkl3Ec
Ja ma ei jõua ära oodata. Oleviste noorte suvelaager 12-15 august. Üritus ise on juba üli vinge ja lisaks sellele saan ma ka seal laagris ristitud. Ehk siis ees on väga kõva laager ja üks minu elu tähtsamaid päevi. KÕIK kõik on hästi teretulnud sinna laagrisse!!! http://onoored.ee/laager/ Kallid sõbrad, kes laagrisse tulla ei saa, kuid 15.august on vaba, siis võite minu, Margiti ja Angeelika (... ja teiste inimeste) ristimist tulla vaatama Nuutsakule. :)

Sunday, August 1, 2010

Suprise


Kui ma hommikul õuepanni peal pannkooke küpsetasin, kuulsin hoovi pealt tuttavat häält ütlemas: "Tere! Kas Siret on kodus?". Britt ja Margit (!!!!!) tulid mulle külla vaatama, kuidas mul tervis on ja Britt sai ka mind tagant järgi õnnitleda. Ma armastan positiivseid üllatusi! :) Nad lihtsalt väntasid rattaga 10 km siia ja 10 km koju tagasi, et tund aega minuga koos veeta. Kallikesed, te muutsite mu päeva eriliseks ja mul on siiralt hea meel, et te tulite. Britt, su kook oli imehea ja sa pead mulle retsepti andma!! Tänkjuu :).